Bernát, Felícia
EUR 385,10 Ft
USD 364,11 Ft
8 °C
30 °C

Még több embernek adna munkát az NFÜ

2012.04.10. 06:45

Az elmúlt öt évben 150 projektben mintegy 122 milliárd forint támogatást nyújtott a foglalkoztatás fejlesztésére, a munkaerő-piaci belépés elősegítésére a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) az Európai Szociális Alap forrásaiból.

Az Új Széchenyi tervben idén 169,5 ezer dolgozó visszatérését segítenék a munkaerőpiacra, a képzésekben több mint 76 ezren vesznek majd részt. Eddig mintegy 5 milliárd forint előleget, számla alapján további 93 milliárd forintot fizetett ki az NFÜ, és 56 projekt záró elszámolását fogadták el.

Tavaly az ügynökség a megváltozott munkaképességűek és a hátrányos helyzetűek munkaerő-piaci integrációját, illetve az innovatív és kísérleti foglalkoztatási formákat támogatta.

Idén április 30-ig meghirdetik az új pályázati konstrukciók feltételeit, az innovatív, kísérleti foglalkoztatási programokét, a foglalkoztatási megállapítások támogatásáét, illetve a Tranzitfoglalkoztatás az építőiparban című programét.


A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek