Koronavírus adatok

2022. jan. 17.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Antal, Antónia
-3 °C
6 °C

Nem nyitott ma ki a Cora

2012.04.27. 13:00

Ma hoppon maradtak a vásárlók a Cora áruházaknál: egy olvasónk hívta fel a figyelmünket arra, hogy a tegnapi leltár után ma reggel nem nyitott ki a budakalászi áruház, és mint megtudtuk, a lánc összes tagja zárva volt még órákkal a tervezett nyitás után is.

Miskolcon, Debrecenben, Fóton és Szolnokon kérdésünkre nem tudták megmondani, hogy mikorra várható a nyitás, Budakalászon és Szegeden pedig nem is vették fel a telefont. Az áruházak mellett az üzletsorok sem nyitottak ki. Bár a tegnapi leltározásra felhívták a figyelmet a Cora honlapján, a pénteki zárva tartásra nem, olvasónk beszámolója szerint annak okáról a biztonsági őrök sem tudtak felvilágosítást adni a helyszínen érdeklődőknek. Megkeresésünkre a legtöbb áruházban technikai okokkal magyarázták a zárvatartást, több helyen elmondták, még ők sem tudják, hogy kinyitnak-e ma az üzletek. Az ügyben megkerestük a Cora kommunikációs osztályát is, egyelőre azonban nem vették fel a telefont.

Auchanná válnak

Az üzletek egyébként sem tartanak már nyitva sokáig a Cora színeiben: a láncot ugyanis megvásárolja az Auchan tulajdonosa, a tranzakció elől múlt hét szerdán hárult el az utolsó akadály is, amikor az Európai Bizottság rábólintott a felvásárlásra.

Az ügyletnek információink szerint a napokban kell lezárulnia, és mint Guillemot Katalin, az Auchan kommunikációs igazgatója az Indexnek elmondta, rövidesen az eddigi Cora áruházak is Auchanná alakulnak. "Közelíteni fog egymáshoz a két lánc kínálata, a tervek szerint ötvözzük a legerősebb pontokat" - mondta Guillemot Katalin, aki szerint pontosabb részleteket egyelőre nem lehet tudni, mivel még zajlik az előkészítés.  • Vennék
  • Hírek