Demjánék is betörnek Kínába

2012.09.14. 16:37

Szándéknyilatkozatot írt alá a TriGranit Fejlesztési Zrt. és a Kínai Népköztársaság délkeleti partjainál fekvő Fucsien (Fujian) tartományban található Putien (Putian) város vezetése egy új városközpont és szabadidő-komplexum fejlesztésére és kivitelezésére.

Az 500 000 m²-en egy 300 millió doláros beruházást kapott meg Demján Sándor cége.. A 35 millió lakosú, Magyarországnál nagyobb területű Fucsien tartományban lévő 3 milliós Putien város által kiírásra kerülő tenderre a TriGranit a helyi tapasztalatokkal rendelkező kínai Antel ingatlanfejlesztő társasággal aláírt együttműködési szerződés alapján konzorciumot hozott létre, amely elkészítette a városrész átalakítására és fejlesztésére vonatkozó tervét. Az új városrészben irodák, lakóépületek, kulturális és kereskedelmi egységek kerülnek kialakításra.

„Európa egyik vezető ingatlanfejlesztő- és beruházó vállalata, a 15 éves TriGranit első kínai projektje bizonyítja, hogy egy stabil pénzügyi háttérrel, nemzetközi tapasztalatokkal és referenciákkal rendelkező regionális vállalat képes a távol keleti piacon is komoly üzleteket létrehozni. Meggyőződésem, hogy ez a vállalkozás az elmúlt években folytatott kínai-magyar gazdasági kapcsolatépítés egyik kiemelkedő projektje. A TriGranit kelet-közép-európai regionális vezető szerepét megtartva kezdi meg ezt a félmillió négyzetméteres ingatlanfejlesztését Kínában,
amelyet továbbiak követnek a közeljövőben.” – idézi Török Árpádot a TriGranit vezérigazgatóját a cég közleménye.