Közbeszerzés a nemzetközi Volánbusz-járatokra

2013.02.25. 19:13

A Volánbusz Zrt. közbeszerzést írt ki nemzetközi menetrend szerinti járataira. A Közbeszerzési Értesítőben megjelent felhívás szerint 2013. március 25-éig lehet jelentkezni a meghívásos tenderre, az ajánlattételi felhívás megküldésének tervezett időpontja 2013. április 5.

A közbeszerzés tárgya a Volánbusz tevékenységi körébe tartozó, közforgalmú nemzetközi menetrend szerinti autóbuszjáratok üzemeltetése a vállalkozó saját vagy bérelt autóbuszaival, a megfelelő szintű utaskiszolgálás, a járatokon a jegyek értékesítése, az utazási jogosultság ellenőrzése.

A nemzetközi járatokat a kiírásban hat részre bontották. Az 1. részben a Budapest-Bécs, a 2. részben a Budapest-Rotterdam és Budapest-Heidelberg, a 3. részben a Budapest-Krakkó, a 4. részben a Budapest-Párizs, az 5. részben a Budapest-London, a 6. részben a Budapest-Firenze és a Budapest-Catollica autóbuszvonal járatainak közlekedtetésére lehet ajánlatot tenni. A nyertes vállalkozóval a kiíró a 2013. október 1-jétől 2017. március 31-éig tartó időszakra köt szerződést a járat üzemeltetésére.  • Hírek
  • Bankszámla