Géza
-12 °C
-4 °C

Akciórendőrség nyomoz Tescóban, Corában, mindenütt

2006.11.20. 09:38
A GlobalPlaza.hu Akciórendőrség néven fogyasztóknak, vásárlóknak szóló akciókat ellenőrző csoportot hozott létre. Ennek feladata, hogy szúrópróbaszerűen meggyőződjön róla, az áruházláncok, hipermarketek akciós újságaiban szereplő termékek megvásárolhatók-e, vagy sem, és ezeket a tapasztalatokat megossza az internetező vásárlókkal.

A www.globalplaza.hu vásárlást előkészítő internetes oldal teljesen megújult, új formával, szerkezettel, struktúrával és szolgáltatásokkal szolgálja a vásárlók információigényét, segíti a vásárlástervezést - olvasható közleményében. A független oldal fő célja, hogy időt, energiát és pénzt takarítson meg az internetező vásárlóknak.

Az Akciórendőrség hétről hétre véletlenszerűen kiválaszt egy-egy áruházat, amely referenciául szolgál a megfigyelésben. A kommandó az áruházakban próbavásárlásokkal állapítja meg, valóban lehet-e a meghirdetett terméket kapni, van-e belőle azonnal megvásárolható példány. Az Akciórendőrség munkájával a GlobalPlaza.hu egy hét alatt 11 áruházlánc és hipermarket különböző áruházaiban ellenőriz több tucat akciós terméket.

Meggyőződésünk, hogy kezdeményezésünk hasznos mind a vásárlóknak, mind pedig az áruházláncoknak, mert így egy olyan kommunikációs csatorna jöhet létre, amely képes a gyors tájékoztatásra, információcserére a vásárló és áruházlánc között - írják. Az áruházláncoknak lehetőségük van arra, hogy a www.globalplaza.hu-n jelezzék a vásárlóknak, ha egy akciós termékük esetleg hamarabb elfogyna, mint ameddig az akció tart, vagy netán módosultak a kínált termék paraméterei.

Ezentúl a www.globalplaza.hu minden látogatója megírhatja tapasztalatát az áruházláncok akciós termékeivel kapcsolatban az erre a célra kialakított aloldalon.

Az oldal fontos újdonsága még, hogy a látogatók mostantól értékelhetik az áruházláncokat, hipermarketeket, plázákat, üzletházakat, továbbá azok üzleteit is: valamennyi esetében öt szempont alapján pontozhatnak. A szavazatok átlagolt eredménye megjelenik az oldalon. Az értékelések, minősítések hasznos segítséget nyújthatnak azoknak a vásárlóknak, akik még nem vásároltak az adott helyeken.