Árpád
-2 °C
4 °C

Bokros nem nevezte oligarchának Csányit és Hernádit

2007.10.15. 18:39
Sem Csányi Sándor OTP-vezér, sem Hernádi Zsolt Mol-elnök nevét nem említette a Financial Timesnak adott interjúban Bokros Lajos, a CEU vezérigazgatója.

A volt pénzügyminiszter ugyan beszélt oligarchákról, azonban ezekhez nem kapcsolt konkrét neveket, ezt az FT újságírója tette meg az interjú szabad beszédes részében.

Mint ismeretes, Bokros Lajos egy, az FT-nek adott interjúban jelezte az aggályait a lex Mol kapcsán. A cikk kapcsán feltett kérdésre adott válaszaként Bokros már a Népszabadság október 11-i számában jelezte, neveket ugyan nem említetett, de fontosnak tartja, hogy a magánérdek közérdekké nyilvánításáról széles körű társadalmi vita bontakozzék ki.

Bokros Lajos interjújáról az FT alapján az Index és a Portfolio.hu is beszámolt. Fontos azonban kiemelni, hogy a CEU vezérigazgatója a múlt héten csak a Népszabadságnak jelezte, hogy az interjú kapcsán neveket nem említett, önálló közleményt a félreértésről nem bocsátott ki.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?