Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Nem mindegy, hogyan és hol tankolunk

2006.09.20. 10:22
Harmincforintos árkülönbség a legolcsóbb és legdrágább benzin között, a legolcsóbban 257,90, a legdrágábban 287,90 forintért tankolhatunk.

A gázolaj ára tíz, a benziné hét forinttal csökkent szerdán. A folyamatos árcsökkenés miatt néhány hét alatt körülbelül harminchét forinttal vált olcsóbbá a 95-ös benzin, és 20 forinttal a nem prémium gázolaj ára.

A 95-ös benzin átlagos ára 272 forint körül alakul, a legolcsóbban 257,90, a legdrágábban 287,90 forintért tankolhatunk. Ez harmincforintos árkülönbséget jelent.

A gázolaj ára 257 és 286,90 forint között szóródik. A gázolaj átlagos ára is 272 forint körül alakul. Ezek az adatok azonban átlagosan 1-3 forinttal változhatnak a hét folyamán, a holtankoljak.hu tapasztalatai szerint ilyen ármozgás átlagosnak tekinthető egy hét alatt.

Több kúthálózat különféle kedvezményeket ad vásárlóinak, és vannak olyan kutak is, amelyek pénteken este rendre 5-10 forinttal csökkentik áraikat hétfő reggelig, így a fenti adatok csak tájékoztató jellegűek.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?