Auguszta
-7 °C
0 °C

Új sztármagazint indít a Story kiadója

2002.04.10. 12:05
Májusban gazdasági hetilapot dob piacra a Sanoma Budapest Rt., ami kifejezetten kis- és középvállalkozóknak szól majd - közölte a Napi Gazdaság. A Storyt is kiadó cég pénteken indítja útjára új sztármagazinját, a Bestet, amely a tervek szerint más hangvételű lesz, mint a laptársa, de számít annak olvasótáborára is.
A Best pénteken kerül a standokra. A lapot 250 ezer példányban nyomják, és 150 ezer eladását remélik - írja a Napi Gazdaság. A lap konkurenciája lesz a Storynak, de a kiadó szerint a két újság inkább kiegészíti, mintsem gyengíti egymást.

Ugyanaz a főszerkesztő

A két lap közötti különbség, hogy a Bestet a kiadó másképp pozícionálja, elsősorban magasabb beosztású olvasóknak kívánja eladni. Az új lap 70 százalékban sztárokkal foglalkozik, és csak 30 százalékban aktualitásokkal, emellett sokkal objektívabb megközelítésben tálalja a témákat, adott esetben nem csak a pozitívumokat emeli ki. A különbségek ellenére az új lap főszerkesztője is Ómolnár Miklós lesz.

A Best után új gazdasági havilap

A tervek szerint májusban megjelenő új gazdasági havilap elsősorban kis- és középvállalkozóknak szól majd. Az újságot főleg címlistás terjesztésben terítik majd, így közvetlenül a célközönséghez jut el. A Március 22-én indított Wellness magazin a kiadó szerint szépen fogy.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!