Iván
21 °C
39 °C

Csabainé is vett fel lakáshitelt

2003.12.15. 13:50
Csabai Lászlóné lakásügyi kormánymegbízott hétfőn Budapesten kérdésre válaszolva közölte: vett fel lakáshitelt 2002-ben, új lakásra.
"Új lakásra vettem fel" (lakáshitelt), "úgy gondolom, senkinek semmi köze hozzá" - jelentette ki a kormánymegbízott újságíróknak egy budapesti lakásavatási ünnepségről távozóban. Csabai Lászlóné a Magyar Nemzet című lap szombaton megjelent értesülésre reagált.

Még 2002-ben vette fel

Hétfői nyilatkozatában rámutatott, hogy a hitelt 2002-ben, az előző kormány alatt vette fel. A kormánymegbízott nem kívánta megnevezni az összeget, ellenben felhívta rá a figyelmet, hogy a vagyonnyilatkozatában szerepel ez az adat.

"Vegyék elő a nyilvános vagyonnyilatkozatomat, s nézzék meg" - szólította fel az érdeklődőket rövid nyilatkozatát lezárva.

Csabai Lászlóné 2003. februárjában leadott vagyonnyilatkozatából kiderül, hogy tízmillió forinttal tartozik pénzintézetnek. A képviselő egy 104 négyzetméteres nyíregyházi társasházi lakóház felének a tulajdonosa, ezt még 1988-ban vette.

A hitelt valószínűleg egy szintén Nyíregyházán lévő 150 négyzetméteres lakóházra vette fel. Ennek a 2002-ben vásárolt ingatlannak is felerészben tulajdonosa - derül ki a képviselő vagyonnyilatkozatából.