Fábián, Sebestyén
-2 °C
4 °C

Demján Monte-Carlóban verseng

2006.06.06. 08:35
Jelentős nemzetközi elismerést kaphat Demján Sándor egy kedden kezdődő és vasárnapig tartó konferencián. A monte-carlói Ernst & Young World Entrepreneur Of The Year megmérettetés döntőjében az év üzletembere lehet az elmúlt években elért eredményeinek köszönhetően.

Kedden kezdődik és június 11-ig tart Monte-Carlóban az Ernst & Young World Entrepreneur Of The Year idei végső megmérettetése. Magyarországot Demján Sándor, a TriGránit Fejlesztési Rt. elnöke képviseli. Az 1986-ban alapított World Entrepreneur Of The Year díját olyan vállalatvezető vagy tulajdonos kaphatja meg, akinek elsődleges szerepe volt a társaság közelmúltban elért eredményeiben, valamint jelenleg is aktívan részt vesz a vállalat felső szintű vezetésében.

A gazdasági élet kiemelkedő személyiségeiből és a korábbi évek Az év üzletembere díj nyerteseiből álló független bírálóbizottság már megkezdte az idei World Entrepreneur Of The Year döntőseinek értékelését. Az eseményre közel 1000 résztvevőt várnak, akik között ott vannak Az év üzletembere díj korábbi győztesei, vezető személyiségek és döntéshozók. A rendezvényen fontos globális üzleti témákat vitatnak meg. Az esemény alapgondolata: miként tehetik a vállalkozók jobbá a világot.

A világtalálkozó kiemelt témája ez évben a Kelet- és Közép-Európában felmerülő és kiaknázható lehetőségek. A világnak ez a fejlődésben lévő területe gyors ütemben válik minden növekvő vállalkozás globális stratégiájának szerves részévé. A panelbeszélgetések és előadások során a résztvevők megismerkedhetnek a térségben folytatott gazdasági tevékenységgel kapcsolatos globális tapasztalatokkal és gyakorlati kérdésekkel.

„A World Summit rendezvény középpontjában az idén az újonnan csatlakozott EU-tagországok teljesítménye áll. Az Európai Unióval foglalkozó panel az unió jövőjére koncentrál, illetve annak Közép- és Kelet-Európára gyakorolt közvetlen hatását tárgyalja” – mondta Czakó Borbála, az Ernst & Young magyarországi vezérigazgatója, valamint a Miként befolyásolja az EU Közép- és Kelet-Európa növekedését című panel vezető moderátora. A beszélgetés célja, hogy átfogó képet nyújtson a régió gazdasági fejlődéséről a hallgatóság számára.