Árpád
-2 °C
3 °C

A Flextronics állást keres dolgozóinak

2002.05.15. 16:07
A Microsoft Xbox- gyártásának Kínába történő áthelyezése több mint ezer embert érint a Flextronics sárvári és zalaegerszegi gyáraiban - közölte a Flextronics illetékese az MTI-vel.
A Flextronics mintegy 800-900 embernek Nyíregyházán, illetve Tabon ajánl fel állást, mivel az itteni üzemei ennyi új alkalmazottat keresnek.

Mivel várhatón nem mindenki vállalja a költözést, a Flextronics érintett alkalmazottai egy részének más, dunántúli cégnél is próbál állást találni. Az alkalmazottak a megyei munkaügy központ segítségével is kereshetnek új állást.

A Flextronicsnak Sárváron 4 ezer, míg Zalaegerszegen 3 ezer alkalmazottja van. A cégnek a gyártás áthelyezését követően, a költözések függvényében mintegy 9 ezer alkalmazottja marad Magyarországon. A sárvári gyár vezetése csütörtökön tárgyal a Vas Megyei Munkaügyi Központ vezetőivel.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?