Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Ma olcsóbban ebédelhetünk a Balatonnál

2008.09.14. 08:59
Legalább 30 százalékkal olcsóbban lehet enni vasárnap három Balaton-parti megye éttermeiben és cukrászdáiban. A Családi vasárnap elnevezésű kezdeményezéshez Somogy, Veszprém és Zala megyében azok a vendéglátók csatlakoztak, amelyek védnöki táblával rendelkeznek.

Az akciót a három megye kereskedelmi és iparkamarái a Torkos csütörtök mintájára hirdették meg - közölte korábban Béni Szilvia, a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara munkatársa. A védnöki táblával jelzett minősítési rendszer 2002 óta működik a három tóparti megyében, a három kamara együttműködésében.

Az akcióval a védnöki táblával elismert vendéglátóhelyeket és az éttermi kultúrát szeretnék reklámozni. Veszprém megyében 16, Somogyban 17, Zalában pedig 24 étteremben, illetve cukrászdában lehet majd torkoskodni.

Veszprém megyében a vendéglátóhelyek 30 százalékos kedvezménnyel várják a vendégeket, de Somogy és Zala megyében van olyan vendéglátó egység, ahol 40 vagy akár 50 százalékos kedvezményt is adnak.

A 30 százalékos kedvezmény a helyben fogyasztott ételekre vonatkozik. A kedvezményt biztosító éttermek és cukrászdák listája a veszprémi kamara honlapján oldalon olvasható.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?