Etelka, Aletta
3 °C
4 °C

Újabb óriás az online fogadási piacon

2005.04.26. 08:20
Európa egyik vezető internetes sportfogadási társasága, a Betandwin.com is belépett a magyar piacra - értesült a Világgazdaság. Ezzel a piacvezető Sportingbet után ez a második online fogadási iroda, mely magyar oldalakon kínálja szolgáltatásait.
Új online fogadási iroda kezdte meg működését a magyar piacon. A Világgazdaság értesülése szerint az osztrák cég, a Betandwin.com magyar nyelvű oldalán már lehet fogadásokat kötni. Európa vezető internetes fogadási társasága ezzel a második a magyar piacon az angol Sportingbet után.

Fél a Szerencsjáték Rt.

A Betandwin.com 855 millió eurós forgalmat bonyolít le. Honlapján jelenleg napi több mint negyven sportágban akár négyezer fogadásra van lehetőség játékfelületein.

A cég megjelenésével már két vezető online fogadási iroda működik az állami tulajdonban lévő Szerencsejáték Rt. által korábban egyedül uralt szerencsejáték-piacon - írja a napilap. A Sportingbet tavaly júniusban kezdte meg működését. A Világgazdaság információi szerint alig több mint fél év alatt nagyságrendileg nagyobb bevételre tett szert, mint a Szerencsejáték Rt. az internetes, sms-es és telefonos játékaiból.

A Szerencsejáték Felügyelet a rendőrséghez fordult tiltott szerencsejáték szervezése miatt. Az Szerencsejáték Felügyelet tavaly félmillió forintos bírságot szabott ki a Sportingbet ügyben. Ez ellen fellebbezett az érintett, a Pénzügyminisztérium pedig az idén márciusban megsemmisítette a felügyelet határozatát.