Erzsébet
1 °C
4 °C

Megnyílt a gödöllői fantomáruház

2008.03.06. 10:05
Szeptemberben kellett volna megnyílnia a gödöllői bevásárlóközpontnak, de a szomszédok megakadályozták a nyitást. Nem akarták, hogy már így is forgalmas utcájukba még több autó járjon

Hosszú hónapok óta tartó huzavona után ma megnyitotta kapuit a gödöllői fantomáruház. Az épület már nyár vége óta készen állt, a bevásárlóközpontban működő Spart már fel is töltötték, a dolgozókat betanították, mégsem tudtak időben megnyitni.

A gödöllői polgármestei hivatal minden szükséges engedély megadott. Jogvita a bevásárlóközpont melletti úttal kapcsolatban keletkezett, emiatt támadta meg az ideiglenes használatbavételi engedélyt néhány helyi lakos. A probléma az volt, hogy a parkoló bejárata nem a főútról, hanem a mellékútról nyílik, így attól féltek, hogy az addig is túlterhelt utca még zsúfoltabbá válik.

Március 6-án viszont megnyílt a bevásárlóközpot, benne a Spar áruházzal, a Rossmannal, a Jyskkel és egy gyógyszertárral. A gödöllői szupermarket az első Spar a városban, eladótere 940 négyzetméteres.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?