Hella
16 °C
28 °C

Megnyílt a gödöllői fantomáruház

2008.03.06. 10:05
Szeptemberben kellett volna megnyílnia a gödöllői bevásárlóközpontnak, de a szomszédok megakadályozták a nyitást. Nem akarták, hogy már így is forgalmas utcájukba még több autó járjon

Hosszú hónapok óta tartó huzavona után ma megnyitotta kapuit a gödöllői fantomáruház. Az épület már nyár vége óta készen állt, a bevásárlóközpontban működő Spart már fel is töltötték, a dolgozókat betanították, mégsem tudtak időben megnyitni.

A gödöllői polgármestei hivatal minden szükséges engedély megadott. Jogvita a bevásárlóközpont melletti úttal kapcsolatban keletkezett, emiatt támadta meg az ideiglenes használatbavételi engedélyt néhány helyi lakos. A probléma az volt, hogy a parkoló bejárata nem a főútról, hanem a mellékútról nyílik, így attól féltek, hogy az addig is túlterhelt utca még zsúfoltabbá válik.

Március 6-án viszont megnyílt a bevásárlóközpot, benne a Spar áruházzal, a Rossmannal, a Jyskkel és egy gyógyszertárral. A gödöllői szupermarket az első Spar a városban, eladótere 940 négyzetméteres.

15%
5999 Ft
5100 Ft
15%
2999 Ft
2550 Ft