Zelma, Rajmund
-6 °C
1 °C

A Camponában nyit a harmadik H&M

2006.10.09. 07:20
A Campona bevásárlóközpontban nyitja meg harmadik budapesti üzletét a Henness & Mauritz divatkereskedelmi lánc: 1500 négyzetméteren, a Libri könyváruház helyén.

A Libri néhány üzlettel arrébb költözött, így a bevásárlóközpont fel tudott szabadítani egy frekventáltabb helyet, ahol a tervek szerint csaknem a teljes konfekciójával megjelenik a divatlánc.

A világ legnagyobb divatkereskedelmi hálózata első körben a tinidivattal érkezett a Váci utcába, majd az Árkádban nyílt üzletébe már a női és gyermekkonfekcióval, ám a férfiruházatban nem hozta a teljes kínálatot. A Camponában a teljes gyerek- és női ruházat megjelenik, a férfikonfekció egyelőre visszafogottabban.

A dél-budai Campona az utóbbi időben belehúzott: nemrég nyitotta meg áruházát az Electro World elektronikai és a C&A divatkereskedelmi áruház, és hamarosan nyit a Hervis spotruházati üzlet is. Balla Erna, a Campona ügyvezetője a Napi Gazdaságnak elmondta: tárgyalásokat folytatnak más nemzetközi márkák képviselőivel, ám az új érkezőkről egyelőre nem kívánt részleteket elárulni. Mint mondta, a bevásárlóközpont az utóbbi időben komoly változásokon ment keresztül. Már csak egy nagyobb területük van, a volt Skála 750 négyzetméteres földszinti helyisége.

Az újabb érkezőknek ezután csak bérlői átszervezéssel tudnak területet biztosítani, így gyakorlatilag 100 százalékos kihasználtsággal működnek majd.