Dömötör
-1 °C
14 °C

Itt a Playboy konkurense

2001.09.27. 11:30
A hétvégén magyar kiadásban is megjelenik a Hustler szexmagazin, amelyet a Milos Forman filmjéből is ismert Larry "A Provokátor" Flynt alapított. A lap hazai, illetve cseh és szlovák mutációját egy görög üzletember adja ki, aki a Napi Gazdaság szerint más befektetéseket is fontolgat.
"Szex, politika, tiltakozás". Ez lesz a 40 ezer példányban, 100 oldalon megjelenő magazin enigmatikus alcíme - derül ki a Napi cikkéből. A Playboynál merészebb fotókat közlő, 25 országban megjelenő lap kiadóját éppen a konkurens piaci szereplése töltheti el optimizmussal, hiszen az havonta átlagosan 68,5 ezer példányban kel el.

Mostantól magyarul is hozzájuthatunk a Hustlerhez

Magyaroszág Csintalan Sándort adja a szexhez

A Hustlerben 70 százaléknyi külföldi eredetű fotó és szöveg lesz, a többi hazai termés. A nyitószámban például Csintalan Sándor-interjú és Zámbó Jimmyről szóló cikk is olvasható.

Görög üzletember a háttérben

A lapot a Geronia Hungary Film-, Video-, Hanghordozó- és Lapkiadó Kft. adja ki, melynek tulajdonosa a görög Konstantione Gerou és a Cipruson bejegyzett Passavia Ltd. A Napi szerint Gerou érdekeltségei Európában összesen 30 lapot jelentetnek meg, leginkább szórakoztató és életmód magazinokat.