Klaudia
-4 °C
2 °C

Olcsóbb lesz a nyelvtanulás

2007.06.15. 11:42
A megszokott nyelviskolák helyét átveheti az e-learning, az internetes tanulás. A most alakult eNyelviskola alacsony áraival próbálja rávenni a cégvezetőket, hogy használják forintjaikat a dolgozók továbbképzésére.

Örök kérdés a cégvezetők körében a dolgozók továbbképzése. A legegyszerűbb (és legolcsóbb) módszer a szakképzési hozzájárulás felhasználása. Az állami akkreditációval rendelkező képzőhelyek, nyelviskolák többféle árat és lehetőséget biztosítanak.

Az eNyelviskola Magyarország első online nyelviskolája, amely rendelkezik ezzel a jogosítvánnyal. Teljes mértékben az interneten zajló képzés, szabad időpontválasztás jellemzi az oktatást.

Azok a cégek is igénybe tudják venni az iskolát, amelyek nem képesek a szakképzési hozzájárulás felhasználására. A hagyományos nyelviskolákban az egyéni céges oktatás egy főre eső képzési költsége 4767 forint, az eNyelviskola legdrágább, Prémium Extra Plusz elnevezésű csomag egy órája 1567 forintba kerül. Ez több mint 3000 forinttal olcsóbb, ráadásul nem kell hozzá kimozdulni sem.

A nagy olcsóság egyrészt abból fakad, hogy jóval kevesebb tényleges tanári felügyelet szükséges a tanuláshoz, mert a feladatok nagy részét a program is képes felügyelni, javítani.