Benedek
-5 °C
5 °C

Seychelles-szigeteki luxus Csányival és Demjánnal

2005.12.13. 09:15
A TriGránit Fejlesztési Rt. megállapodást írt alá a 2007-ben megnyíló Shangri-La Resort&Spa Seychelles üzemeltetésére. Az ingatlanbefektetésekkel, -fejlesztéssel és -menedzseléssel foglalkozó vállalat a projektet jelentős nemzetközi befektetők exkluzív csoportjának megbízása alapján fejleszti. Köztük megtalálható Nathaniel Rothschild, Csányi Sándor, Demján Sándor, valamint Nyúl Sándor és Todd Cowan.
Az Indiai-óceán egyik legkedveltebb szigetén a társaság megbízása alapján a Fazakas György Építész Kft. tervezi a világszínvonalú üdülőparadicsomot.

Úszómedencék, vízesés, saját partszakaszok

A páratlan panorámát nyújtó Long Island sziget peremén kényelmes úszómedencés villák létesülnek, amelyek közül néhánynak saját partszakasza lesz. A domboldal sűrű növényzete között négy vendégszobás erdei lakok épülnek.

A sziget egyik végében a finom homokos part és a türkizkék víz találkozásánál édesvizű medencéket köt majd össze a hatalmas, ősi tamarindfa mellett létesülő vízesés. A Shangri-La Resort területén a csodás könyezetben házasságra készülő párok számára esküvői kápolna épül.

"Azért választottuk a Shangri-La-t ennek a nagyon különleges ingatlannak a kezelésére, mert hagyománya van náluk a legfelsőbb kiszolgálási színvonalnak. Semmi más nem felelne meg ennek az ultra-luxus Seychelles-szigeteki üdülőparadicsomnak" - nyilatkozta a fejlesztésről Todd Cowan, a TriGránit Fejlesztési Rt. vezérigazgatója.

A TriGránit Fejlesztési Rt. eddig Kelet-és Közép-Európa 10 országában valósított meg fejlesztési projekteket. További csaknem kétmilliárd euró (500 milliárd forint) értékű vegyes használatú fejlesztés és számos PPP-befektetés teszi a vállalatot az ingatlanpiac egyik meghatározó szereplőjévé. Az új Seychelles-szigeteki megaprojekt beruházási költségeiről nem nyilatkoztak az érintettek.