Aliz
6 °C
14 °C

Megint kiválasztjuk az év internetes bankját

2002.11.06. 15:48
Az Index.hu Rt. és a Hewlett-Packard Magyarország Kft. 2002-ben ismét megrendezi Az év internetes bankja Magyarországon versenyt. A két cég közös sajtótájékoztatóján elhangzottt, hogy az idei versenyre - amelynek két fő támogatója a Pannon GSM és a Wallis Motor - kilenc, internetes lakossági szolgáltatást nyújtó pénzintézett nevezett be.
A díjat 2001-ben osztották ki először. Akkor az OTP szerezte meg Az év internetes bankja Magyarországon címet, amelyet egy évig használhatott; a CIB rendszere kapta a legígéretesebb szolgáltatásnak, a HBW Expressz Takarékszövetkezet pedig a legjobb technológiai környeztért járó különdíjat. A kedvező szakmai és sajtóvisszhangok köszönhetően, valamint a résztvevő és az időközben megújult vagy teljesen új szolgáltatásokkal jelentkező pénzintézetek megjelenési igénye arra indította a rendezőket, hogy idén is kiírják a pályázatot.

A versenyen indulhat bármely Magyarországon működő, hazai magánfelhasználóknak interneten elérhető banki szolgáltatást kínáló pénzintézet. A szakmai értékelő bizottság az írásos dokumentációkat és a prezentációkat jól megvizsgálja, aztán december 3-án ünnepélyes keretek között díjátad.

Az verseny célja, hogy népszerűsítse az internetes banki szolgáltatásokat, megismertesse a fejlesztőkkel az aktív és potenciális felhasználók véleményét, tapasztalatait, igényeit. A pályázatkiírók szándéka, hogy a versenyben induló bankok és az online banki szolgáltatásokat használók között még szorosabb legyen az együttműködés.

A 2002-es verseny résztvevői között van a Budapest Bank, a CIB Bank, a Citibank, az EuroDirekt, a HWB Expressz, a Inter-Európa Bank, a Kereskedelmi és Hitelbank, a Raiffeisen Bank és az OTP is.

Az idei verseny védnökei: Magyar Bankszövetség, Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete. Támogató a a Pannon GSM és a Wallis Motor.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?