Sára, Márió
2 °C
6 °C

Szombat éjjel nem lehet OTP-kártyákat használni

2001.11.16. 10:47
Az OTP bankkártya-elfogadó rendszerének bővítése, illetve a rendszer tesztelése miatt szombat eset 10 órától vasárnap reggel 8 óráig nem lehet majd OTP-kártyával pénzt kivenni és vásárolni.
Szünetel az OTP bankkártya elfogadó rendszere szombat eset 10 órától vasárnap reggel 8 óráig - olvasható a cég honlapján. A vállalat közleménye szerint a bank bővíti központi bankkártya-elfogadó rendszerét, és a tesztfázis utáni biztonságos üzembe helyezéshez néhány órára teljesen le kell állítani a rendszert.

Csak a letiltás működik

A bank ügyfelei ebben az időszakban nem használhatják bankkártyáikat készpénzfelvételre, befizetésre, illetve vásárlásra sem. Éjjel az OTP bankjegykiadó-, direkt telefonos-, mobiltelefonos- és internetes szolgáltatásai sem lesznek elérhetők, de a kártyákat ekkor is le lehet tiltani telefonon.

A legkisebb zavar

"Nehéz volt az üzemszünet időpontját kiválasztani, de valószínűleg a szombat éjszakai kiesés a legkevésbé zavaró az ügyfeleknek" - mondták kérdésünkre az OTP-nél, bár arról nem adtak bővebb felvilágosítást, hogy a cég adatai szerint átlagosan hányan használják kártyájukat ebben az időszakban. "A bővítés révén a jövőben az eddiginél jóval több helyen lehet majd a kártyákat használni" - tették hozzá cégnél.