Diána
12 °C
21 °C

Indul a magyar Penthouse

2002.03.26. 10:06
Újabb jelentkező a telítettnek látszó hazai szexmagazin-piacon: egy nevadai cég 150 millió forintjából indul a magyar Penthouse - írja a Napi Gazdaság.
A Playboy és a Hustler után újabb, szexben (szoftpornóban?) utazó nemzetközi férfimagazin jelenik meg magyarul. A tervek szerint augusztus végén kerül utcára a lap a Media Network Entertainment Lapkiadó Kft. kiadásában. A többségi tulajdonos 70 százalékos részesedéssel a Nevadában bejegyzett Perolly International LLc., amely 150 millió forinttal szállt be.

Három év edzés

A kisebbségi tulajdonos Szűcs Gábor, aki a magazin főszerkesztője is lesz. Az újságíró a Napinak elmondta, hogy három éves előkészület után a napokban véglegesítették a franchise szerződést a Penthouse kiadójának tulajdonosaival, hogy a világon 18-dikként megjelentethessék a lap helyi mutációját. Eszerint meg fognak jelentetni az amerikai eredetiből átvett, illetve teljesen saját írásokat és fotókat is. Szűcs szerint a magyar Penthouse a szoft vonalat fogja követni a szex feldolgozásában.

Sok versenyző

Szakmabeliek szerint a 70-100 ezer példányban megjelentetni tervezett magazin kiadójának nem lesz könnyű dolga, hiszen a hazai piacon jelen van a "klasszikus" Playboy és a "merészebb" Hustler is.