Mátyás
-6 °C
1 °C

Nagy az érdeklődés a Skála eladó áruházai iránt

2004.06.30. 08:03
Három budapesti áruházat adna el a Skála csoport összesen hárommilliárd forintért. Nagy az érdeklődés a hazai és a külföldi befektetők részéről.
Mind a hazai, mind a külföldi cégek részéről élénk érdeklődés mutatkozik a Skála csoport által a közelmúltban meghirdetett három budapesti áruház tulajdonjogáért, ám szerződést egyelőre nem kötöttek - közölte a Világgazdaság érdeklődésére Garai Péter, a társaság ingatlanhasznosítási igazgatója.

A kispesti - Kossuth téren található - 14500 négyzetméteres áruházat 1,85 milliárd forintért, a Kőbányán lévő 4500 négyzetméteres Prizma áruházat 750 millió forintért kívánja eladni a társaság. A Liget téren található Kőbánya Üzletháztól (volt Centrum Áruház) pedig 275 millió forintért válik meg a Skála csoport.

A vidéken és Budapesten összesen 15 áruházat üzemeltető Skála Divatház (SDH) Rt. tavaly mintegy 20 milliárd forint árbevételt ért el. A társaság folytatja a múlt évben megkezdett modernizálási munkákat, így a pécsi, kecskeméti, valamint a miskolci, egri és szegedi áruházakra összesen mintegy 450 millió forintot fordít.

  • Keress a legjobb térképes keresőn eladó ingatlanokat!
  • Keress Budapesten albérletet az Otthontérképes keresővel
  • Térképen a Budapesti eladó ingatlanok. Itt megtalálod Te is amit keresel.