Jenő
-2 °C
6 °C

Sörözni csak felelősséggel

2005.08.18. 14:31
A hazánkban forgalomba kerülő Heinekeneket hamarosan ellátják egy figyelmeztető címkével. A sörgyár az Egyesült Államokban már bevezette ezt a figyelmeztetést.
A Brau Union Hungária Sörgyárak Rt. ezentúl Magyarországon minden üveges és dobozos Heineken terméket olyan figyelemfelkeltő üzenettel hozza forgalomba, amely a cég új, a felelősségteljes sörfogyasztásra ösztönző honlapjának látogatására invitálja a vásárlókat.

Sörteszt a neten

A figyelemfelhívó címke és honlap együttes alkalmazásának célja a felelősségteljes alkoholfogyasztást népszerűsítése. Az internetes portál az alkoholfogyasztás hatásairól, a veszélyes és elkerülendő ivási szokásokról, valamint az alkoholfogyasztás során figyelembe veendő tényezőkről és jótanácsokról ad részletes tájékoztatást. A lap ezen kívül számos linket is tartalmaz a témával foglalkozó további honlapokra, illetve egy kérdéssort, amely segítségével a neten odalátogatók letesztelhetik alkohollal kapcsolatos tudásukat.

A csomagoláson feltüntetett figyelemfelhívó üzenet és a vonatkozó vállalati honlapot az Egyesült Államokban már bevezették. A Heineken ezek alkalmazását fokozatosan kiterjeszti minden olyan országra, ahol termékeit forgalmazzák.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?