Jolán
2 °C
4 °C

Újabb Suzuki-modell Esztergomból?

2003.09.02. 09:12
Magyarországon gyárthatják a Suzuki legújabb modelljét, melyet a jövő héten Frankfurtban mutatnak be - áll a Carpages honlapján. A Suzuki S2-re keresztelt autó a tavaly Párizsban bemutatott Concept S típus kabrió változata.
Az S sorozatba tartozó kisautó háromajtós modelljével a Carpages szerint inkább a női vásárlókat célozták meg. Az új S2-es négyüléses lesz, 1,6-os motor hajtja, emellett hatsebességes váltóval és összkerékhajtással büszkélkedhet.

Nincs döntés

Tihanyi Tamás, a Suzuki PR marketing-igazgatója az Indexnek elmondta, egyelőre csak annyi bizonyos, hogy az S típus gyártása megkezdődik 2004 végén. Ezen kívül nem sok konkrétumot tudni. Még nincs döntés arról, mennyit gyártanak a sportkocsiból, illetve, hogy milyen áron fogják értékesíteni.

Az S2 modellt csak szeptember 9-én mutatják be a Frankfurt Motor Show-n. Emiatt még nincs döntés a típus jövőjéről: fogják-e gyártani, és ha igen, hol, mondta Tihanyi.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?