Ervin
14 °C
22 °C

Hétmilliós döntetlen

2004.06.23. 12:55
Egy budapesti férfi hétmilliót nyert a német-letten, a Szerencsejáték Rt. pedig a cseh-lett meccsen bukta a legtöbbet. A Tippmix fogadások rekordközeli szintet értek el az EB első hetében.
A D csoport mérkőzései eredményezték a legnagyobb nyereményt és a legnagyobb bukást is, de a legtöbb fogadás az Anglia-Svájc mérkőzésre érkezett - tájékoztatta az Indexet Somorai László, a Szerencsejáték Rt. szóvivője a Tippmix első EB-hetéről. Az első hét összesen 304,5 millió forintos forgalmat hozott, ezzel a Tippmix történetének negyedik legjobb hetének bizonyult. A rekordot jelentő 375 millió forintot - ez a 2002-es világbajnokság idején született - ezen a héten van még esély megközelíteni, de a csúcs valószínűleg marad, hiszen az EB-n kevesebb meccset játszanak.

Hét milliós döntetlen

A Németország - Lettország találkozón született döntetlen hozta az eddigi legnagyobb nyereményt, hét millió forintot. A nyertes budapesti férfi 1,7 millió forintot tett fel arra, hogy a meccs eredménye x lesz. Ugyancsak a lettekhez köthető a Szerencsejáték Rt. legnagyobb bukása: a csehek elleni mérkőzésen a lettek az első félidő végén még vezettek, majd a csehek 2-1-re fordítottak, a félidőre és a végeredményre érkezett fogadások alapján a SZR Rt. összesen 17 millió forintot fizetett ki.

A legtöbb fogadást az Anglia-Svájc mérkőzésre kötötték, összesen több mint 45 millió forint értékben, ettől alig százezer forinttal maradt el a német-lett találkozó, harmadik negyven millió forinttal a német-holland volt.