Etelka, Aletta
1 °C
5 °C

Tegye saját fényképét bevásárlói kártyájára!

2006.01.19. 15:45
Elege van az unalmas, mindenki által használt vásárlói kártyákból és inkább saját arcképével díszített plasztiklapot használna bevásárláskor? Esetleg megirigyelte Kiszel Tündét és kislányát, hogy saját vásárlói kártyájuk van? Ha sok elkölteni való pénze van, akkor ön is csináltathat bevásárlói kártyát, saját arcképével.
Először a Tékozló Homár írt arról, hogy Kiszel Tünde saját (és lánya) arcképével díszített vásárlói kártyát kínál rajongóinak. Rövid kutatás után kiderült, hogy bárki készíttethet magának hasonló kártyát - néhány tízezer forintért. A kártya - az önreklámozáson kívül - különböző kedvezményeket biztosít meghatározott üzletekben, benzinkutakon, összesen nyolcszáz helyen - nyilatkozta az Indexnek Jáger László az Euro Discount Club ügyvezetője.

Kártyát bárki igényelhet az Euro Discount Clubnál. A cég bármilyen kártyát elkészít, az egyetlen kikötés, hogy az EDC embléma szerepeljen rajta. A kártya ára - egy darab esetén - tízezer forint, de nagyobb tétel megvásárlásakor csökken a darabonkénti ár. Ha valaki nem köt le meghatározott darabszámot, annak - az áron felül - a kért kártyák után havi ezer forint adminisztrációs költséget fizet, ebben benne van a kártya elkészítésének és postázásának költsége. Nagyobb mennyiségnél alku kérdése, mennyibe kerülnek a kártyák - mondta Jáger László.

Eddig alig valamivel több mint tízezer ilyen saját arculatú kártyát értékesítettek Magyarországon. A legnagyobb megrendelést eddig a UPC-től és a BKV-tól kapták eddig. Magánszemélyként eddig csak Kiszel Tünde csináltatott kártyát, de Jáger László tájékoztatása szerint több ismert művésszel tárgyaltak, de még nem született megállapodás.