Etelka, Aletta
-5 °C
0 °C

Fapados vonatjegy az illatszerboltból

2006.07.31. 13:54
Összefogott a MÁV és a Rossmann: augusztusban akciós fapados vonatjegyeket lehet vásárolni az illatszerüzletekben.
Összesen 30 ezer vonatjegyet értékesít a MÁV - egységesen 799 forintért - a Rossmann üzleteiben, augusztus 1. és 31. között. A menetjegy a MÁV ZRt. vonalain egyirányú utazására érvényes, a feltüntetett kiindulási és célállomás között, a legrövidebb útirányon át. A menetjegy csak az akció időtartama alatt használható fel kedvezményes utazásra.

A menetjegy másodosztályon érvényes, első osztály igénybe vétele esetén a teljes árú kocsiosztály-különbözetet meg kell fizetni - ezt a vonaton díjmentesen lehet megtenni. A menetjegyen az utazás napját az értékesítést végző Rossmann dolgozója írja a szelvényre, az utazás megkezdése előtt az indulási és célállomásrovatokat tollal ki kell tölteni. A kiindulási állomás és a célállomás nem lehet azonos településen belül. Az IC-vonatok igénybe vételéhez a pót- és a helyjegyet, illetve a pótjegyet előzetesen kell megváltani. A vonatjeggyel az útmegszakítás, valamint a mentjegy visszaváltása nem lehetséges.

A kedvezmény körülbelül 70-80 kilométeres utazás után kedvezményes; Hatvanba, Székesfehérvárra, Tatabányára 658 forintért kapunk teljesárú jegyet a másodosztályra. Ha valaki Pécsre vagy Debrecenbe utazik a fővárosból, több mint 1500 forintot, ha átutazza az országot, Níregyháza és Szombathely között 3100 forintot spórolhat meg.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!