Meztelen pornósztár a tőzsdén

2009.03.29. 11:53 Módosítva: 2009.03.29. 12:02
Egyetlen bugyiban és olasz trikolóros testfestéssel tiltakozott a válság miatt egy olasz pornószínésznő. Laura Perego a milánói tőzsdére vonult be sajátos viseletben, rendőrök kísérték el.
laura1

Miközben a világ országaiban a kormányok azon sürgölködnek, hogy minél jobban sikerüljön elkerülni a válság negatív hatásait, addig egyesek egyszerűen csak tiltakoznak ellene. Legutóbb egy olasz pornósztár fejezte ki nemtetszését a válság miatt, kicsit talán sajátos módon.

Az olasz pornósztár, Laura Perego március közepén azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy bugyira vetkőzött a milánói tőzsde épületében. Õ így fejezi ki nemtetszés a válság miatt és így akarja felhívni azok figyelmét, akik nem megfelelő módon kezelték az emberek megtakarításait.

A 22 éves hölgy egy fekete kabátban sétált be a patinás épületbe, majd azt ledobva magáról alsóneműben tiltakozott a válság ellen. Az épületben éppen akkor tartózkodó brókerek serényen próbálták felöltöztetni a tiltakozót – aki a bugyin kívül egy olasz trikolóros testfestést is viselt –, majd végül a rendőrök kísértek el.