16:00, December 05.
Japán 1
Horvátország 2
al-Dzsanúb Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 05. ÉLŐ
Brazília 2
Koreai Köztársaság 0

2014-re véget ér a válság Európában

2011.08.28. 15:18
Az Európai Pénzügyi Stabilitási Eszköz elnöke szerint már most megkezdte minden euróövezeti ország pénzügyi helyzetének stabilizálását, sőt a legérintettebbek, például Írország, már kezdenek kilábalni a válságból.

Az euróövezet 2014-re leküzdheti az adóságokkal kapcsolatos nehézségeket - jelentette ki egy német lapinterjúban a pénzzavarba került euróövezeti országok megmentésére létrehozott mentőalap, az Európai Pénzügyi Stabilitási Eszköz (EFSF) elnöke.

Klaus Regling a Spiegelben megjelent interjúban hangsúlyozta, "megalapozottan lehet számítani arra, hogy a válságnak két-három éven belül vége lesz, mivel az euróövezet országaiban javulnak a legfontosabb gazdasági mutatók".

Az EFSF német elnöke szerint minden euróövezeti ország megkezdte pénzügyi helyzetének stabilizálását, és a válság által legsúlyosabban érintettek - mint például Írország - már kezdenek talpra állni.
Regling szerint az euróövezet pénzügyi helyzete jobb, mint az Egyesült Államoké, mert ott a hiány háromszor akkora, mint azeuróövezetben.  • Hírek
  • Hírek