Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Állatokat és Playstation-t az irodába

2002.06.19. 11:39
Egy brit felmérés szerint a munkavállalók teljesítményük növelése érdekében szívesen tartanának állatokat az irodájukban - közölte a BBC. Igaz, a dolgozók körében legalább ennyire népszerű lenne egy nagyképernyős tévé vagy egy csocsóasztal.
Az Office Angels munkaközvetítő felméréséből kiderül, hogy az alkalmazottak szerint egy papagáj vagy egy hörcsög sokkal kellemesebbé tenné munkahelyüket, és teljesítményükre is jótékonyan hatna.

Az ezerötszáz megkérdezett ugyanakkor úgy vélte, hogy egy csocsóasztal és egy nagyképernyős tévé beállításával irodájuk álmaik munkahelyévé válhatna. Sőt a kávéautomata mellett játékkonzolok rendszeresítését is jó néven vennék.

Ötből négy válaszadó szerint akkor is javulna teljesítményük, ha megváltoztatnák az iroda berendezését, és munkahelyük több természetes fény kapna. Az Office Angels illetékese szerint a munkaadók kis erőfeszítéssel sokat javíthatnak alkalmazottaik közérzetén és teljesítményén.