Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A világ első tévéműsora állatoknak

2002.07.19. 13:26
Egy amerikai macskatápgyártó cég harmincperces epizódokból álló, házimacskáknak és gazdáiknak szóló tévésorozat forgatását tervezi. A képernyőt fél órára mókusok, madarak és pattogó labdák foglalják majd el, jelentette az Ananova.
Az amerikai Meow Mix Company macskaételgyártó vállalat marketingesei nemrég lefutott reklámkampányuk sikerén felbuzdulva ötlötték ki, hogy a házicicák és gazdáik szürke és unalmas hétköznapjait a macskaétel gyártásán kívül mivel dobhatnák fel még inkább.

A cég így hát "Meow TV" (magyarul "Miau tv") címmel egy televíziósorozat forgatásába fogott: jelenleg a sorozatban szereplő gyerekeket és a műsorvezetőt keresik .

Csaknem húszmilliós nézősereg

Miau!
Azért azt tényleg lássuk be, hogy az amerikai vállalat szimplán ember- és állatbaráti alapon nem áll neki egy sorozatot legyártani.

Richard Thompson, a Meow Mix vezérigazgatója szerint az Egyesült Államokban 85 millió macska él, gazdáik 22 százaléka rendszeresen azt a tévéműsort nézi, amelyikről úgy gondolja, hogy az szőrös négylábú kedvencének is tetszik. A cég vezetője hozzátette, hogy éppen ezért a műsorban csak olyan élőlények és tárgyak - így például egerek, madarak vagy egy pattogó labda - látszanak majd, amelyek felkelthetik a macskák érdeklődését.

A sorozatot, amelyben azért a gazdáknak szóló vicces információk is lesznek, várhatóan ősszel kezdik el vetíteni különböző csatornákon.