Gusztáv
3 °C
7 °C

A világ első tévéműsora állatoknak

2002.07.19. 13:26
Egy amerikai macskatápgyártó cég harmincperces epizódokból álló, házimacskáknak és gazdáiknak szóló tévésorozat forgatását tervezi. A képernyőt fél órára mókusok, madarak és pattogó labdák foglalják majd el, jelentette az Ananova.
Az amerikai Meow Mix Company macskaételgyártó vállalat marketingesei nemrég lefutott reklámkampányuk sikerén felbuzdulva ötlötték ki, hogy a házicicák és gazdáik szürke és unalmas hétköznapjait a macskaétel gyártásán kívül mivel dobhatnák fel még inkább.

A cég így hát "Meow TV" (magyarul "Miau tv") címmel egy televíziósorozat forgatásába fogott: jelenleg a sorozatban szereplő gyerekeket és a műsorvezetőt keresik .

Csaknem húszmilliós nézősereg

Miau!
Azért azt tényleg lássuk be, hogy az amerikai vállalat szimplán ember- és állatbaráti alapon nem áll neki egy sorozatot legyártani.

Richard Thompson, a Meow Mix vezérigazgatója szerint az Egyesült Államokban 85 millió macska él, gazdáik 22 százaléka rendszeresen azt a tévéműsort nézi, amelyikről úgy gondolja, hogy az szőrös négylábú kedvencének is tetszik. A cég vezetője hozzátette, hogy éppen ezért a műsorban csak olyan élőlények és tárgyak - így például egerek, madarak vagy egy pattogó labda - látszanak majd, amelyek felkelthetik a macskák érdeklődését.

A sorozatot, amelyben azért a gazdáknak szóló vicces információk is lesznek, várhatóan ősszel kezdik el vetíteni különböző csatornákon.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!