Edina
-12 °C
-3 °C

Megjelent a kiskereskedelmi terapeuta

2001.11.09. 10:57
A glasgow-i Braehead Shopping Center az év végi vásárlói rohamra készülve új szolgáltatással lepte meg azokat a hölgyeket, akiket a végzet elmélyült vásárlásra teljesen alkalmatlan férjjel vagy baráttal hozott össze.
Letehetik őket a pasimegőrzőben

A férfiakat, akik számára a "vásárlás" felmérések szerint a legrettegettebb kifejezés a "gyermek" után, a szerencsétlen sorsú nők egyszerűen lerakhatják a pasimegőrzőben, ahol videojátékokkal és férfimagazinok lapozgatásával üthetik el az időt, amíg ők áldozatot mutatnak be a fogyasztás templomában.

A kiskereskedelmi terapeuta

De hogy ne kelljen egyedül üzletről üzletre zarándokolniuk, kölcsönözhetnek maguknak néhány órára egy példányt a speciálisan az üzletközpont számára kikísérletezett vásárlásbarát férfiakból.

"A Vásárlásbarát a végső kiskereskedelmi terapeuta" - világítja meg a Reuters újságírójának az új fejlesztésű férfi képességeit Carol-Ann Stewart, a kísérleti szolgáltatás kigondolója.

Amit csak hallani akarsz

A homo comsumer férfipéldánya figyelmes, udvarias, könnyedén belelkesedik mindenféle vásárlási ötletre, és őszintén magasztalja hölgye csalhatatlan ízlését, vagyis rendelkezik mindazokkal a tulajdonságokkal, melyekkel az evolúciós zsákutcába került férfiak nem.