Klaudia
-3 °C
3 °C

Demján Sándor Szentpéterváron is felépíti a West Endet

2007.06.24. 08:39
Újabb jelentős lépéséhez érkezett a TriGranit oroszországi térhódítása - olvasható a cég közleményében. Demján Sándor elnök megállapodást írt alá Szentpéterváron beruházási projektek megvalósításáról. Az együttműködés felöleli Szentpétervár gazdasági, szociális, ipari, kulturális és oktatási fejlesztésének területeit.

Jelentős lépést tett a TriGranit az oroszországi piacon, állítja a közlemény. Szombaton a TriGranit elnöke, Demján Sándor és Szentpétervár föderációs jogú város kormányzója, Matvienko Valentina Ivanovna gazdasági, kulturális, és szociális területek érintő fejlesztésekről írt alá megállapodást.

Az ingatlanfejlesztések során a TriGranit aktívan részt vesz a Badajevszkij raktárterület komplex fejlesztésére irányuló projektben, amely Szentpétervár új városmagját teremti meg. A Vityebszki pályaudvarhoz tartozó területek, valamint további pályaudvarok átfogó beruházási fejlesztéséhez prototípusként fog szolgálni a budapesti West End City Center. A TriGranit részt vesz az 1-es számú villamosremiz területének fejlesztésére irányuló projektben is.

A nevesített beruházásokon kívül a TriGranit további nagyszabású fejlesztéseket tervez kereskedelmi központok, szállodák, lakóépületek, irodaházak, kulturális intézmények, a városi tv-stúdió és új városközpontok építése terén a régióban, amihez Szentpétervár vezetésének támogatását tudhatja maga mögött.

A TriGranit Fejlesztési Részvénytársaság nemzetközi ingatlanfejlesztő és -kezelő vállalat, amely Közép- és Kelet Európában 11 országban működik. A TriGranit összesen 1,5 milliárd euró értékben fejlesztett projekteket a térségben, és további 8 milliárd euró vegyes hasznosítású fejlesztés megvalósítását tervezi az elkövetkező években, számos állami-magán együttműködési beruházás mellett.