Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Focimeccs mobiltelefonon?

2002.05.27. 15:31
A Financial Times Deutschland értesülése szerint a Deutsche Telekom és a Tele München Gruppe egy milliárd eurót fiztene azért, hogy interneten és mobilhálózaton közvetíthesse a Bundesliga meccseit.
A Financial Times Deutschland értesülése szerint a Deutsche Telekom szeretné megvásárolni a német szövetségi futball bajnokság közvetítési jogát az internetes és mobilkommuikációs médiumokon. A tárgyalások állásáról nem áll rendelkezésre közelebbi információ.

Amennyiben a Deutsche Telekom megszerzi a jogot a szélessávú internetes portálján, illetve az UMTS mobilhálózatán keresztül történő közvetítésre, új korszakot hozna a sportközvetítések piacán - írja az MTI.

A Deutsche Telekom és a Tele München Gruppe által együttesen előterjesztett ajánlat több mint egy milliárd eurót kínál a jogokért. Ebből a Telekom részaránya 400-500 millióra tehető. A DT nem kommentálta a felkínált összegről szóló értesüléseket.