Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Az Enron férfialkalmazottai is vetkőznek

2002.05.21. 11:53
A Playboy után a Playgirl is Enron-alkalmazottak fotóival jelenik meg a közeljövőben. Az indoklás mindkét magazinnál ugyanaz: az elbocsátott, vetkőző dolgozók új karriert kezdhetnek a lapnál.
Az Enron öt férfialkalmazottja vett részt a Playgirl vasárnapi fotózásán - közölte az AP. Michele Zipp, a Playgirl szerkesztője nem árulta el, hogy a szereplők mennyit kapnak a képekért, de megjegyezte: "biztosan többet fizetünk, mint amennyit a dolgozók részvényopciói érnek".

Nem a Playgirl az első

A Playgirl a cég bukása után úgy döntött, hogy a távozó férfiaknak új karrierlehetőséget kínál - mondta Zipp. A lap április elsején hozta nyilvánosságra döntését - egy héttel az után, hogy a Playboy bejelentette: "Az Enron hölgyei" címmel különszámot jelentet meg.

Túljelentkezés

A Playgirl ajánlatára harminc-negyven férfi jelentkezett, a lap közülük ötön választott ki. A képek a lap októberi számában jelennek meg. A magazinban az elbocsátott alkalmazottak enronos tapasztalataikról és magukról is mesélnek.