Zelma, Rajmund
-6 °C
1 °C

Szatócskodik az angol királynő

2001.10.10. 10:37
A világ egyik leggazdagabb asszonya, II. Erzsébet Windsor Farm Shop néven boltot nyitott, ahol birtokainak terményeit, illetve a családtagjai által megölt vadállatok húsát árulja. Az üzlet nemsokára bioételeket is kínál, az Index tippje szerint nem sokat késhetnek a herpeszt gyógyító kristályok és Egely György összes művei.
Egy Viktória-korabeli melegházból alakították át azt a Windsor-kastély közelében található épületet, amelyben II. Erzsébet megkezdi szatócskarrierjét.

Nemes tetemek

II. Erzsébet királynő
A Windsor Farm Shopban többek között a sandringhami királyi birtokon termesztett almát és annak levét, palántákat, királyi tejtermékeket és húst fognak árulni, bár a boltba beengedik néhány környékbeli kistermelő áruit is. Valószínű, hogy a királyi családtagok által levadászott állat is ide kerülnek gyors darabolás után.

Britannia vezet

Az üzlet beindítása 21 munkahelyet teremt.
A boltvezetőt nyilvánvalóan a neve alapján választották ki. Craig Britain első nyilatkozatában elmondta, hogy nemsokára szeretnének biotermékeket is kínálni. A királynő célja az üzletnyitással, hogy támogassa a birtokain és más brit területeken folytatott gazdálkodást és jó minőségű, megbízható élelmiszert áruljon - fogalmazott Britain.

A Windsori Királyi Farmokat III. György alapította meg 1790-ben.