Vegyen esküvőt szupermarketben!

2003.03.13. 15:44
Egyre kevésbé elégszenek meg a szupermarketek azzal, hogy kizárólag hagyományos kiskereskedelemmel foglalkozzanak. A Plus német áruházlánc például merész húzással az esküvőt is felvette az árucikkek listájára. 2220 euróért szállítják a komplett eseménysort, anyakönyvvezetővel, állófogadással, nászéjszakával, pezsgős reggelivel együtt.
Mindenre gondoltak a Plus szakemberei, amire egy óriásáruházakban felnőtt és szocializálódott német emberpárnak szüksége lehet esküvő címén és az egészet 2220 euróra, vagyis 543 ezer forintra árazták be. A program az anyakönyvvezetőnél kezdődik, aztán a 18 résztvevő - minden további személy plusz 99 euró - hidegtálas állófogadásra gyűlik össze, hogy a pezsgő és az esküvői torta elfogyasztása után röviden ejtőzzön, majd ismét összegyűljön az esti buli helyszínén, egy közeli szállodában, ahol ízlésesen dekorált környezetben korlátlanul fogyaszthat a tömény szeszt nem tartalmazó italkínálatból és hajnali kettőig rázhat a kívánság szerint összeállított zenére. Ehhez rágcsálnivaló is jár.

Reggeli alkohol

A házaspár ezután elvonul az elegáns hotelszobába, ahol pompás éjszakát tölt, majd a másnapot pezsgős reggelivel indítja, aztán kicsekkol. Az alapcsomag mellé a Plus 449 euróért váll nélküli, ámde földig érő esküvői ruhát és virágcsokrot is kínál.

A cég marketingigazgatója szerint meg akarják mutatni, hogy náluk nemcsak élelmiszert és zoknit lehet kapni. A kínálat része lett ezért a 87 ezer euróért (21 millió 300 ezer forintért) vesztegetett, elemekből összerakható családi ház.  • Hírek
  • Hírek