Piroska
3 °C
3 °C

Waczak Szálló

2004.07.29. 22:18
On-line foglalás, fizetés csak bankkártyával, könnyen takarítható, olcsó berendezés - ezek a legfőbb összetevői a franchise rendszerben a világ számos nagyvárosában megnyitni tervezet easyHoteleknek. A fapados légijáratairól ismert cég első szállodája az év végén Londonban nyílik.
Se étterem, se bár, se szobaszervíz - a szállodákban szokásos kiegészítő szolgáltatások mindegyikét elhagyja a várhatóan novemberben nyitó első fapados hotel. Az Easygroup legújabb vállalkozása hasonló elveken nyugszik mint légitársaságé: a vendégeknek le kell mondani bizonyos kényelmi szolgáltatásokról, cserébe viszont a megszokottnál lényegesen olcsóbban lakhatnak a hotelben.

Foglaljon időben

Tekintse meg képeinket!
A foglalásnak a szállás esetében is döntő jelentősége van: általában érvényesül a minél előbb foglalsz - annál olcsóbbat kapsz elv, de természetesen a legforgalmasabb időszakokban eleve magasabb árakról indul a "licit". A cég igérete szerint - mint arról az MTI is beszámol - a legolcsóbb éjszaka öt fontba kerülhet, míg a legdrágább 50-60 között lehet. Az átlagárat 30 font körüli szinten kívánják tartani. A cég később jelenti be, mikor indítja a foglalásokat, a roham prognosztizálható, hiszen az első szálloda mindössze 34 szobás lesz.

Takarítás felárért

A beköltöző vendégek tiszta szobát kapnak, de tartózkodásuk alatt a takarítás már olyan extra-szolgáltatás, amelyért fizetni kell. A hotelben a legkisebb szoba alig 10 négyzetméteres lesz, a duplaágy mellett egy mosdókagyló és a zuhanykabin a felszereltsége. A szobákat - ahogy az egész hotelbelsőt - olcsó, könnyen tisztítható és karbantartható anyagokkal alakítják ki.

Terjeszkednek

A londoni, pilot-projektnek szánt szálloda után - a kezdeti tapasztalatok birtokában - a cég franchise rendszerben a világ számos nagyvárosában tervezi hasonló hotelek megnyitását.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!