Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Waczak Szálló

2004.07.29. 22:18
On-line foglalás, fizetés csak bankkártyával, könnyen takarítható, olcsó berendezés - ezek a legfőbb összetevői a franchise rendszerben a világ számos nagyvárosában megnyitni tervezet easyHoteleknek. A fapados légijáratairól ismert cég első szállodája az év végén Londonban nyílik.
Se étterem, se bár, se szobaszervíz - a szállodákban szokásos kiegészítő szolgáltatások mindegyikét elhagyja a várhatóan novemberben nyitó első fapados hotel. Az Easygroup legújabb vállalkozása hasonló elveken nyugszik mint légitársaságé: a vendégeknek le kell mondani bizonyos kényelmi szolgáltatásokról, cserébe viszont a megszokottnál lényegesen olcsóbban lakhatnak a hotelben.

Foglaljon időben

Tekintse meg képeinket!
A foglalásnak a szállás esetében is döntő jelentősége van: általában érvényesül a minél előbb foglalsz - annál olcsóbbat kapsz elv, de természetesen a legforgalmasabb időszakokban eleve magasabb árakról indul a "licit". A cég igérete szerint - mint arról az MTI is beszámol - a legolcsóbb éjszaka öt fontba kerülhet, míg a legdrágább 50-60 között lehet. Az átlagárat 30 font körüli szinten kívánják tartani. A cég később jelenti be, mikor indítja a foglalásokat, a roham prognosztizálható, hiszen az első szálloda mindössze 34 szobás lesz.

Takarítás felárért

A beköltöző vendégek tiszta szobát kapnak, de tartózkodásuk alatt a takarítás már olyan extra-szolgáltatás, amelyért fizetni kell. A hotelben a legkisebb szoba alig 10 négyzetméteres lesz, a duplaágy mellett egy mosdókagyló és a zuhanykabin a felszereltsége. A szobákat - ahogy az egész hotelbelsőt - olcsó, könnyen tisztítható és karbantartható anyagokkal alakítják ki.

Terjeszkednek

A londoni, pilot-projektnek szánt szálloda után - a kezdeti tapasztalatok birtokában - a cég franchise rendszerben a világ számos nagyvárosában tervezi hasonló hotelek megnyitását.