Auguszta
-7 °C
0 °C

Toyota helyett Yoda

2002.05.10. 11:35
A szóvicc durva, veszélyes műfaj - bizonyította be az a pincérnő, aki tréfás kedvű munkaadójából peren kívül kisajtolt egy Toyota gépkocsit. Az amerikai nő megnyert egy sörcsapoló versennyel egybekötött vicces sorsolást, de a végén egyáltalán nem nevetett azon, hogy autó helyett egy Yoda-bábut kapott.
A floridai Hooters étteremlánc tavaly tavasszal versenyt hirdetett: sorshúzáson vehettek részt azok a pincérek, akik a saját éttermükben a legtöbb sört adták el. A beígért fődíj egy Toyota volt.

Jodee Yodája

A nyertest, Jodee Berryt bekötött szemmel elvezették egy parkolóba, ahol a kendőt levéve a kezébe nyomtak egy nagy fülű Yoda bábut. Hát persze, hiszen nem Toyota, hanem toy Yoda - azaz játék Yoda - volt a nyeremény, sütötte el a rettenetes szóviccet Jared Blair menedzser.

Egy év, egy kocsi

Jodee Berry gyakorlatias reflexszel felmondott az étteremben majd azonnal pert indított a cég ellen szerződésszegés címén. Bár az üzletvezető azt állította, hogy az egész verseny áprilisi tréfa volt, a pincérnő folytatta a jogi hadakozást. Most, nagyjából egy évvel később sikerült megtörnie a humoros munkaadót, amely peren kívül elfogadta, hogy a sörverseny győztese választhat magának egy tetszés szerinti Toyota-modellt.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!