Viola
-6 °C
-2 °C

Hogyan járathatjuk le magunkat a karácsonyi munkahelyi bulin?

2002.12.10. 16:51
Egy angliai kutatás szerint évente több millióan járatják le magukat a vállalati karácsonyi bulin: a legtöbben csak bénán táncolnak, de sokan a főnökükkel vesznek össze, a kollégáik előtt hányják össze magukat vagy fénymásolják le valamelyik testrészüket - írja az Ananova.
Az angol munkavállalók csaknem fele - mintegy 13,2 millió ember - megy el az idén a vállalata által szervezett karácsonyi partira - derül ki a Corporate IFA Momentum Financial Services felméréséből, amelyet 1225 személy megkérdezése alapján készítettek. Ugyanakkor a válaszadók ötöde mondta, hogy a vállalatuk az idén egyáltalán nem rendez ünnepi bulit.

Kínos

Úgy tűnik, nekik van nagyobb szerencséjük, mivel a felmérésből kiderül: egy önfeledt karácsonyi ünneplés kellemetlen hatással lehet sokak karrierjére. A felmérés szerint évente mintegy 2,3 millióan csinálnak valami kínosat a decemberi vállalati ünnepségeken.

A válaszadók 44 százaléka nyilatkozott úgy, hogy nem táncolt jól a bulin. Közel egyharmaduk ölelgette a kollégáját, és csaknem egynegyedük lett rosszul mások előtt.

Fénymásoljon Ön!

Ennél még rosszabbul végződhet a mulatság: a válaszadók 22 százaléka volt már goromba a főnökéhez, és körülbelül ugyanennyien voltak, akik megbámulták mások valamelyik testrészét.

A bulizó angolok 17 százaléka tört már össze valamilyen tárgyat részegen a vállalati buli alkalmával, és csaknem százezren fénymásolták le valamelyik testrészüket a parti során.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!