Sándor, Ede
-5 °C
-2 °C

Inkább egy állat, mint a csajom

2001.08.09. 12:17
A brit férfiak saját maguk és háziállatuk képét is szívesebben látnák hitelkártyájukon, mint a nőjükét - derül ki egy friss felmérésből. A nők sem kutyák, hiszen a házikedvenc náluk is megelőzi a férfit.
A férfiak leginkább ennen magukat néznék szívesen, miközben hitelkártyájukat az automata e célra szolgáló nyílásába helyezik: a Halifax pénzügyi csoport megbízásából készített közvélemény-kutatás szerint húsz százalékuk nem ismer szebbet saját magánál.

A madárpók, a nutria és a Bea

A vágyak listájának második helyén a háziállatok állnak, ám igen szoros versenyben az önarcképekkel, hiszen hat régióban - Skóciában, északnyugaton, East és West Midlandsben , délnyugaton és Walesben - ők a favoritok. "Állatimádó nemzet vagyunk" - vonta le a következtetést Martin Johnson, a Halifax igazgatója.

James Bond lenyomja a női Jelcin-imitátort

A hímneműek toplistájának következő grádicsán a hírességek - popzenészek, színészek, sportolók - állnak. Ezenbelül 9 százalékkal arat Sean Connery, majd egy közel egyformán kedvelt trió, a 6 százalékos Anna Kurnyikova és Robbie Williams, illetve az 5 százalékkal álló Jennifer Lopez következik.

Állapodjunk meg a Morzsiban, téged látni sem akarlak!

Csak a fentiek után jönnek a megkérdezett férfiak partnerei. A partnerek sem veszkődnek túlzottan párjukért, hiszen ők is inkább a csuklyáspatkány arcképét hordanák a tárcájukban.

Johnson is önmagára voksolna

Ami a legmeglepőbb, hogy Martin Johnson egyáltalán nem találta meglepőnek az önportré első helyét, bár az őt is meghökkentette, hogy a Taylor Nelson Sofres felmérése szerint az állatkák és a celebrityk is kedveltebbek a kedveseknél.