József, Bánk
-6 °C
0 °C

Az Estée Lauder lecserélte Liz Hurleyt

2001.09.07. 12:50
A kozmetikai óriáscég fiatalabbra cserélte "arcát": a 36 éves színésznő, Liz Hurley helyett ezentúl egy 10 évvel fiatalabb modell jelenik meg a szépítőszerek reklámjaiban. Hurley azonban van akkora sztár, hogy egyszerűen lecserélni nem lehetett, így a parfümöket továbbra is az ő képével adják el.
Ilyen volt
Kevés az olyan iparág, ahol egy cég sikere a termékek minősége mellett annyira függene a reklámokban megjelenő "arctól", mint a szépségiparban. Az Estée Laudert hét esztendőn keresztül a brit modell-színésznő képviselte.

Modellre váltottak

Tavaly decemberben 2,15 millió fontért szerződött le további egy évre, bár már akkor is szó volt lecseréléséről. Utódként akkor egy másik színésznő, Gwyneth Paltrow nevét emlegették. Most mégis egy szupermodellel, a 26 éves amerikai Carolyn Murphyvel kötött megállapodást a Lauder család, de a neki kifizetendő összegről nem voltak hajlandók nyilatkozni.

Iyen lett
Ekkora boldogságot!

A hivatalos kommüniké szerint Hurleynek így több ideje lesz filmes karrierjének folytatására. Maga a színésznő azt nyilatkozta, hogy boldogabb nem is lehetne.

Murphy szerződtetésének oka - fiatalabb korán kívül - az is lehet, hogy az Estée Lauder növelni kívánja részesedését az amerikai piacon. A cég szóvivője az új arc kapcsán meg is említette a 26 éves szupermodell "klasszikus amerikai stílusát". Carolyn három évvel ezelőtt megnyerte a VH1 televízió "Év modellje" díját.