Lázár, Olimpia
-2 °C
3 °C

Megszökött a perverz örökös

2003.01.07. 11:10
Eltűnt kaliforniai otthonából a Max Factor kozmetikai világcég egyik örököse, Andrew Luster, aki 1 millió dolláros óvadék ellenében volt szabadlábon. A vád szerint kábítószerrel tette védekezésképtelenné áldozatait.
A menetrendszerű ellenőrzést tartó rendőrök nem találták villájában Lustert, akivel együtt eltűnt kutyája, autója és több személyes tárgya is.

A félelmetes Agglegények

Az örökös remek nyersanyagot szolgáltathat egy konspirációs thrillerhez, ugyanis a nyomozók korábban komolyan vizsgálták, nem tagja-e egy unatkozó milliomos szépfiúkból álló hálózatnak, amelynek tagjai kreatív Pat Batemanek módjára lefilmezték erőszakos aktusaikat, majd a felvételeket online cserélgették.

GBH-t használt?

Ez a vád eddig nem bizonyosodott be, az ügyészség azonban azzal vádolja a 39 éves Lustert, hogy alkalmi nőismerőseit a "randierőszak-drognak" is nevezett GHB-val kábította el, majd lenyomta a record gombot. Az óvadék kezdetben 10 millió dollár volt, mert az ügyészek féltek a szökéstől, de a védelem ezt sikeresen csökkentette 1 millióra.

Drágám, én eszméletlenül szeretném

A playboy úgy bukott le, hogy egy nő egy kábító estét követően feljelentette a rendőrségen. A Luster villájába kiérkező rendőrök 17 olyan videokazettát találtak, amelyen a házigazda láthatóan eszméletlen nőkkel szexel. Luster azóta is azt állítja, hogy a mókába a nők is beleegyeztek.

15%

Jo Nesbo Szomjúság

3980 Ft
3383 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft