Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Meztelen betolakodón reklámozott a Vodafone

2002.08.09. 14:41
Rendkívül kínos helyzetbe került a távközlési óriáscég, miután kiderült, pénzzel támogatott két provokátort, akik teljesen meztelenül, testükre Vodafone logót festve berohantak a pályára egy Ausztrália-Új-Zéland rögbimeccsen, ami arrafelé az egyik legfontosabb sportesemény. Új-Zéland éppen büntetőt lőtt volna, de a megzavarodott játékos kihagyta azt, így a szigetország a multicég ellen fordult, amely vad bocsánatkérésbe kezdett.
Egy jótékony sportalapítványba befizetett százezer új-zélandi dollárral próbálja kiengesztelni a nagyközönséget a távközlési óriáscég helyi leányvállalata, miután az ausztrál kollegák jól elbaltázták a renoméját.

Tomboljatok!

Az ausztrál fiókvállalat ugyanis elismerte, hogy előzetesen kifejezetten bátorította azt a két meztelen betolakodót, akik a rangadó eredményét befolyásolva botrányt kavartak. Grahame Maher vezérigazgató annyit ismert be pontosan, hogy a meccs előtt felhívta valaki, hogy valami durranósat tervez elkövetni a mérkőzésen, mire a menedzser biztosította az illetőt, hogy a cég reklámozásának fejében bármilyen bírságot vagy büntetést ki fog fizetni.

Csintalan fiúk

A két csintalan nudista végül is akkor rohant be, amikor Andrew Mehrtens, a Tiszta Feketéknek is becézett új-zélandi csapat játékosa éppen büntetőrúgáshoz készült. A kizökkentett rögbis kihagyta, Ausztrália 16-14-re nyert.

Gondolkodik a rendőrség

Tim Miles, a Vodafone helyi igazgatója most nyilvánosan bocsánatot kért a csapattól, a szurkolóktól és a cég összes ügyfelétől. Maher állítása szerint egyébként nem tudta, hogy a telefonáló illegális akcióra készül. Ez nehezen hihető annak fényében, hogy a vezérigazgató a bírság megfizetésével kecsegtetett. A rendőrség még nem döntötte el, hogy indít-e eljárást a Vodafone ellen.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?