Jónás, Renátó
5 °C
18 °C

Hirdetések a svájci tehenek oldalán

2002.10.07. 12:40
Egy erre szakosodott svájci reklámcég tehenek oldalán helyezi el ügyfelei reklámját. Egy plakát ára átlagosan százezer forint, az állatvédők tiltakoznak.
A Cow Placard Company tehenek oldalára festi fel megrendelői logóját, szlogenjét vagy plakátját, közölte az Ananova. Frank Baumann cégvezető szerint az új reklámfelület a vállalatoknak feltétlenül érdemes kipróbálniuk, és ezzel még a vidék gazdaságának fellendülését is elősegíthetik.

Az állatvédőknek nem tetszik

Az állatvédők tiltakoznak a tehenek befestése ellen, mert ahhoz gépkocsik fényezésénél alkalmazott festékeket használnak. A tiltakozók szerint a cég csak hírverést akar, és az új hirdetési módszer egyáltalán nem járul hozzá a vidék fejlesztéséhez.

Egy reklám átlagosan százezer forintnyi svájci frankba kerül, de az ár függ a festés tartósságától, illetve a felvitt ábra méretétől.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?