Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Demján Sándor bevonul Kolozsvárra

2007.10.11. 12:29
Elkészült a TriGranit első romániai beruházása, amelynek átadására 2007. október 12-én kerül sor. A többfunkciós komplexum 15 hónap alatt valósult meg, s ezzel egy összetett és sokszínű központ jött létre. Számos üzletén, márkaboltján, szórakozási lehetőségén keresztül a Polus Center Cluj a régió valamennyi lakosának egy új találkozási lehetőséget teremtett – írja közleményében Demján Sándor cége.

A 80 ezer négyzetméter alapterületű épület átadásával kapcsolatban Török Árpád, a TriGranit Románia fejlesztési igazgatója, a TriGranit értékesítési főigazgatója kiemelte: "Egy jól tervezett, sok bérlőt vonzó, jól irányított kereskedelmi központ jött létre, amely mind a helyi, mind a környékbeli lakosok kedvelt találkozóhelyévé válik."

A közlemény szerint "a helyszínen talált, római korból származó épületmaradványok beépítésével különleges kereskedelmi központ született, amely sikeresen ötvözi a XXI. század építészetét az erdélyi sajátosságokkal".

A mintegy 200 üzlet – többek között Carrefour, Mango, Tom Tailor, Zara, Reebok, McDonald's, Pizza Hut, Adidas, Sony – által kínált szolgáltatások széles körűségét növeli az egyszintes épülethez kapcsolt, 2500 hellyel rendelkező parkoló is.

A Demján Sándor érdekeltségébe tartozó TriGranit nemzetközi ingatlanbefektetési, -fejlesztési és -üzemeltetési vállalat eddig összesen 1,8 milliárd euró értékben fejlesztett projekteket, és további 8 milliárd euró – többnyire vegyes hasznosítású – fejlesztés megvalósítását tervezi az elkövetkező években.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?