Bernadett
-2 °C
4 °C

Negyvenezer fontot kap szavanként Vinnie Jones

2001.08.03. 14:24
Valószínűleg Vinnie Jones, a Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső sztárja kapja a filmipar legjobb gázsiját - ha az összeget a színész által elmondott szavak számához viszonyítjuk. Legutóbbi filmjeiben összesen néhány tucat szót szólt, miközben a szerepekért sokszázezer fontot vághatott zsebre.
Vinnie Jones, a Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső sztárja legutóbbi szerepéért kétmillió fontot kapott, míg szerepe összesen 49 szóból állt - közölte a PeopleNews.com. Igaz, a Wimbledon FC korábbi játékosa eddig sem lenyűgöző monológjaiért jutott lehetőséghez. Jones tavaly a Hatvan másodpercért 350 ezer fontot kapott, és a film végső verziójában végül is csak egyetlen olyan jelenet volt, ahol meg is szólalt.

Inkább igyál

A színésznek valószínűleg következő szerepében sem kell majd megszólalnia: ő lesz ugyanis a következő Bacardi-reklám főszereplője. Jones egy James Bond-szerű figurát alakít az akciójelenetekből álló hirdetésben, melynek utolsó jelenetében kell - feltehetően szintén némán - kortyolnia az italból. Gázsija 150 ezer font, és legnagyobb örömére a forgatás helyszíne New York.

8 hálószoba, 2 gyerek, 160 hektár

Jones július elején jelentette be, hogy háromnegyedmillió fontért vásárol birtokot Hertfordshire-ben. A színész jelenleg egy nyolc hálószobás lakásban él feleségével és két gyermekével. A százhatvan hektáros területre elsősorban azért van szüksége, hogy szabadon hódolhasson szenvedélyének, a lövészetnek.