VAIO F - Komplex szórakoztatóközpont

2010.03.11. 13:38 Módosítva: 2010.03.12. 10:05
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Legyen szó mindennapi munkavégzésről vagy a jól megérdemelt kikapcsolódásról, a Sony VAIO F sorozatú modelljei kiemelkedő lehetőségeket nyújtanak – egyetlen készülékben.

Elfoglalt üzletemberek számára ez különösen praktikus tulajdonság, hiszen például egy üzleti út alatt egyetlen nagyteljesítményű laptopon végezhetik üzleti ügyeiket, lenyűgöző minőségben mutathatják be partnereiknek a referencia filmeket, audio felvételeket és prezentációkat. A nap végén pedig kikapacsolódásképpen akár egy szállodai szobában is élvezhetik a F modellek által nyújtott élményt, melyekről túlzás nélkül állítható: szórakoztatásra születtek.

A filmek, játékok vagy multimédiás gyűjtemények megelevenítését a

41,6cm-es (16,4”), Full HD, csúcskategóriás kijelző és az RGB színskálát 100%-ban lefedő képernyő biztosítja, így garantálva a nagyszerű látványt és a notebookok között kiemelkedően élethű színeket.  Ezt egészíti ki az erőteljes surround hangzásvilág, melyről a legfejlettebb Dolby® Home Theater v3 gondoskodik.

A VAIO tervezői tisztában voltak vele, hogy megfelelő grafikai kapacitás nélkül elveszik az élmény, az F modellek multimédiás teljesítményét ezért a legújabb, négymagos Intel® CoreTM i7 processzor, a 3D-s videó anyagokat játszi könnyedséggel kezelő 8GB-os  DDR3 memória és NVIDIA® GeForce® GT330M grafikus háttér biztosítja.

A fenti funkciók akkor is igen hasznosak, ha a nyaralás alatt készített fotókat, Handycam® felvételeket nézegetjük, hiszen a magas szintű minőségnek köszönthetően szinte újraélhetjük a felejthetetlen élményeket.

Az F modellek azonban nem csak stílusos, egyedi megjelenésű készülékbe zárt szórakoztató központok, hanem hasznos munkagépek. A Windows® 7 Home Premium operációs rendszer és a hagyományos PC-k billentyűzetével megegyező klaviatúra szolgálja a kényelmes és gyors munkavégzést. A szoftverekkel gazdagon ellátott laptop rendelkezik a legfrissebb verziójú Picture Motion Browser VAIO Edition-nel, amely a négymagos processzor képességeit hihetetlen módon használja ki. Ezzel a könnyen használható, intuitív alkalmazással professzionális videótartalmakat állíthatunk elő, melyeket egyszerűen írhatunk ki DVD-re illetve Blu-ray lemezre.

Nem elhanyagolható szempont, hogy az új F sorozatú VAIO rendkívül takarékos megoldásokkal is szolgál. A fényérzékelő automatikusan állítja a kijelző fényerejét a környezetnek megfelelően. A kényelmes “Display Off” gomb az energiafogyasztást csökkenti, pl. zenehallgatás alkalmával, vagy abban az esetben, ha a laptop Blu-ray lejátszóként funkcionál, s a film a televízión játssza le.

Az F modellekkel tehát a kemény munka után jöhet a jól megérdemelt szórakozás...ehhez pedig még a távirányítót sem kell megnyomnunk, elég ha kényelmesen elhelyezkedünk a fotelben, a hátsó ülésen vagy esetleg repülés alatt a székben és megnyomunk néhány billentyűt.

További információk

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.