A Kapcsolat Programmal csak nyerhet

2010.05.06. 14:53 Módosítva: 2010.05.11. 15:42
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

A T-Home és T-Mobile ügyfelei már jól ismerhetik a Kapcsolat Programot, mely számos kedvezménnyel és előnnyel szolgált számukra eddig is. A program most újdonsággal bővül: 300 Kapcsolat pontért akciós Líra pontkupont lehet vásárolni, mely többek között automatikus részvételt jelent egy sokat ígérő promóciós játékban.

Az akciós pontkuponok vásárlói közül ugyanis minden 500. garantált nyereményként egy LG KP 502 típusú telefont kap, míg az 1000. pontkupon-vásárló elviheti a fődíjat, a kamerás, MMS küldésére alkalmas, sztereó FM rádióval és e-mail klienssel rendelkező Nokia N97 mini típusú készüléket. És ez még nem minden, hiszen a kupon kedvezményre is jogosít.

20% kedvezmény a Líra.hu könyváruházban!

A pontkupon 20%-os kedvezményt biztosít a Líra.hu könyváruház teljes könyvkínálatára, kivéve a tankönyveket. Mindez például egy 5000 Ft-os vásárlás esetén 1000 Ft megtakarítást jelent. Érdemes tehát kihasználni a lehetőséget és felfrissíteni az otthoni könyvtárat, vagy ajándékot választani a barátoknak, családtagoknak.

A kedvezmény a teljes könyvkínálatra vonatkozik (kivéve a tankönyveket): regényekre, verseskötetekre, drámákra, mesékre, versekre, képeskönyvekre, és megannyi más lapoznivalóra. A Líra.hu választéka szinte az egész hazai könyvkiadás kínálatát lefedi, így nem túlzás azt feltételeznünk, hogy bizonyára mindenki találhat magának kedvére való könyvet. A teljesség igénye nélkül néhány javaslat: válogasson a Magvető Kiadó magyar és külföldi szépirodalmi művei, a Corvina Kiadó művészeti albumai és ismeretterjesztő  kiadványai vagy a gyerekeknek olvasnivalót és játékot egyszerre nyújtó Manó könyvek között...

Tekintse meg a Líra.hu aktuális kínálatát, nézelődjön, böngésszen!

Hol vásárolható  meg a kedvezményre jogosító pontkupon?

Jöjjön a legfontosabb, vagyis az, hogyan juthatnak hozzá a Magyar Telekom ügyfelei a pontkuponokhoz. A promócióban való részvételre, és kedvezményes Líra.hu vásárlásra jogosító pontkuponok 300 Kapcsolat pontért vásárolhatóak meg a T-Home és a T-Mobile weboldalán.

Váltsa be pontjait most a T-Home oldalán!

Váltsa be pontjait most a T-Mobile oldalán!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.