2010.06.15. 12:36 Módosítva: 2010.06.15. 15:06
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Labdarúgó  Világbajnokság az Aquaworldben

Igazi stadionos szurkolás szívmelengető, népegyesítő illúziójával kísérheted figyelemmel a futball világbajnokság valamennyi mérkőzését az Aquaworld Vízibirodalomban.

A Castrol támogatásával a strandon óriás kivetítőn, míg a hatalmas kupola alatt – gondolva a rossz időre is – plazma TV-ken egy hónapon át, 2010. június 11-től július 11-ig közvetítjük a meccseket. A nyitva tartásunk is igazodik az utolsó meccs végéhez.

A Magyar Gyermek Labdarúgó Szövetség az egyhónapos rendezvény szakmai támogatója: az ország különböző pontjairól gyermek foci csapatokat szerveznek, akik az Aquaworld füves pályáján mérkőznek meg egymással, szakmai beszélgetéseket folytatnak a kivetítő melletti színpadon jelenlegi és egykori válogatott játékosokkal, valamint népszerű közéleti személyiségekkel.

Dzsudzsák Balázs, a magyar labdarúgás kiemelkedő alakja, a gyerekek és a fiatalok példaképe szintén a rendezvény mellé állt, ezzel is népszerűsítve a futballt, az együtt szurkolás élményét és az Aquaworld Vízibirodalmat, mint a rendezvénysorozat helyszínét.

Különleges program ez mindenki számára: ha partneredet, feleségedet, gyermekedet nem érdekli a VB, számtalan vizes élményben részesülhetnek. Ha felhevültél az izgalmaktól Te is bármikor csobbanhatsz a medencékbe, vagy lecsúszhatsz valamelyik óriáscsúszdán.

A mérkőzések közötti időben változatos kísérő programok teszik még színesebbé a rendezvényt: Gyermek labdarugók mini VB meccseket játszanak, kvíz játékok során ajándékokat nyerhetnek a játékos kedvű nézők, naponta Gól Totó, valamint neves szakemberekkel, focit kedvelő híres emberekkel történő beszélgetés során betekintést nyerhetünk a futball kulisszatitkaiba.

És ami még fontos, nálunk nincs eső nap! Ha nem kegyes hozzánk az időjárás, esős időben az óriáskupola alatt is nézheted a meccseket és fürdőzhetsz.

Szurkoljunk együtt a 2010-es futball világbajnokságon, az öröknyár szigetén, az Aquaworld Budapestben!

Szurkolj, mint a lelátón, ha felhevültél, csobbanj a hűs habokba az Aquaworld Vízibirodalomban!

http://www.aqua-world.hu/hu/foci_vb

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.